Waarom tweedehands shoppen?

Waarom tweedehands shoppen?

Waarom zou je gloednieuwe items halen terwijl je ook kan shoppen bij Heppie? Het shoppen van tweedehands spullen is beter voor het milieu en je doet jezelf daar ook een plezier mee. Hier staan 3 redenen waarom het goed is om tweedehands winkels te shoppen. 

1. Beter voor het milieu

Wil je graag een nieuw jasje kopen die past bij je outfit, maar je wilt ook het milieu beschermen? Dan is tweedehands winkelen iets voor jou! Bij het kopen van tweedehandse spullen bespaar je alle grondstoffen, energie en afval die nodig zijn bij het maken van een nieuw kledingstuk. Er in een nieuw kledingstuk zit. Vooral items die je maar tijdelijk nodig hebt, kun je beter bij een tweedehands winkel kopen. Bijvoorbeeld babykleding: De kleintjes groeien er zo snel uit en zijn daarom nog van goede kwaliteit wanneer je ze bij Heppie! koopt. Door hergebruik voorkom je dat zo’n mooi broekje of shirtje eindigt bij het afval.

2. Unieke items

Per ongeluk hetzelfde T-shirt dragen als je vrienden is een complicatie die regelmatig voorkomt als je bij populaire winkels shopt. Wanneer je tweedehands shopt heb je dat probleem niet. Het is altijd erg leuk om op jacht te gaan naar unieke items. Wie weet kom je een bijzonder kledingstuk tegen die precies in jouw kledingkast past. Ook komen er in tweedehandswinkels regelmatig nieuwe spullen bij en vind je elke keer weer de leukste en origineelste stukken voor jouw outfit. 

3. Goed voor de portemonnee

De volle prijs betalen voor een jasje die je na een tijdje niet meer leuk vindt? Hartstikke zonde! Bij Heppie! betaal je een redelijk prijs voor een item van goede kwaliteit. Zo heb je weer iets nieuws in de kast en nog een beetje geld over voor leuke dingen. Je kan bij Heppie! zelfs wat geld verdienen met tweedehands kleding. Laat jouw oude kleding hier achter en krijg 40% van de verkoopprijs. 

Tweedehands winkelen heeft heel wat voordelen. Dus de volgende keer wanneer je shopt in Zwolle, vergeet dan niet bij Heppie langs te komen!