Over ons

jij blij, wij blij, samen Heppie!

Leer ons beter kennen!


Heppie-logo-schaduw

Wie zijn wij?


Ik ben Swaan, tien jaar het gezicht van Heppie! Inmiddels wel wat rimpeltjes verder en soms ook al een brilletje nodig…. Maar Ik ben trots dat de winkel zo’n succes is geworden! En nog altijd werk ik met heel veel plezier!
Ik ben moeder van twee prachtige dochters en heb een lieve partner. Naast werken hou ik van actief bezig zijn, koken en lekker eten! (Tweedehands) kleding is een grote hobby van me. Ik hou van de zoektocht naar mooie tweedehands items. Dat blijft in het werken bij Heppie! ook nog altijd leuk, de kleding en stoffen door je handen laten gaan. Want neem van mij aan, er zit veel handwerk in het werk bij Heppie!
Ik hoop je snel te ontmoeten!

Wie zijn wij?

Wij maken duurzaam leuk! Met als belangrijkste doel het milieu minder te belasten en hergebruik te
stimuleren!
Er zijn al zoveel spullen in omloop, waarom zouden we alles nieuw kopen?
Dus eerste even naar Heppie! ergens anders/ nieuw kopen kan altijd nog!

Over de Winkel


Heppie is dé gezelligste winkel van Zwolle met gebruikt en nieuw kinderspul.
Een gezellige, kindvriendelijke plek creëren met mooie, kwalitatief goede tweedehands kinder- en positiekleding, speelgoed, boeken, allerlei benodigdheden, aangevuld met unieke, verantwoord geproduceerde nieuwe spullen, dat was het doel toen we in 2012 de deuren opende.
En dat is gelukt! In de afgelopen 10 jaar is Heppie! gegroeid tot een mooie en grote winkel waar gebruikte en nieuwe spullen op een unieke manier bij elkaar komen.
Zo vind je bij Heppie! een hele mooie collectie tweedehands kinderkleding en positiekleding, speelgoed, boeken en allerhande andere leuke benodigdheden. En daarnaast originele duurzame (soms handgemaakte) nieuwe artikelen. Om zo een mix van gebruikt en nieuw te kunnen maken.