Over ons

Een gezellige, kindvriendelijke plek creëren met mooie, kwalitatief goede tweedehands kinderkleding, speelgoed, boeken, allerlei benodigdheden, aangevuld met unieke, verantwoord geproduceerde nieuwe spullen, dat was het doel toen we in 2012 de deuren opende. En dat is gelukt! In de afgelopen 11 jaar is Heppie! gegroeid tot een winkel waar gebruikte en nieuwe spullen op een unieke manier bij elkaar komen. Wij verkopen al lang niet meer alleen kinderspul. Bij ons vind je een hele mooie collectie tweedehands kinderkleding in de maten 44-176 (en groter…), positiekleding, speelgoed, boeken en allerhande andere leuke benodigdheden. Met daarnaast originele duurzame (soms handgemaakte) nieuwe artikelen voor kinderen, hem, haar en huis. Om zo een mooie mix van gebruikt en nieuw te kunnen maken. Want dat is wat wij belangrijk vinden: hergebruiken daar waar kan en aanvullen met verantwoord geproduceerde producten.

Team Heppie!

Wie vaker in de winkel komt heeft ons vast alle vijf al een keertje gezien: Swaan, Machteld, Wilma, Heike en Remy. Wij vormen team Heppie!

Swaan

“Ik ben Swaan, 11 jaar alweer het gezicht van Heppie! Begonnen vanuit de behoefte aan een leuke winkel voor tweedehands kleding voor mijn eigen kinderen. Inmiddels wat rimpeltjes verder en soms ook al een brilletje nodig…. Maar ik ben trots dat de winkel zo’n succes is geworden! En nog altijd werk ik met heel veel plezier! Ik ben moeder van twee prachtige dochters en heb een lieve partner. Naast werken hou ik van actief bezig zijn onder andere fietsen en soms wat hardlopen, koken en lekker eten! (Tweedehands) kleding is een grote hobby van me. Ik hou van de zoektocht naar mooie gedragen items. Dat blijft in het werken bij Heppie! ook nog altijd leuk, de kleding en stoffen door je handen laten gaan. Want neem van mij aan, er zit veel handwerk in het werk bij Heppie! Ik hoop je snel te ontmoeten!”

Machteld

“Mijn naam is Machteld. Jarenlang was ik werkzaam als theaterdocent in het hoger onderwijs. In 2020 zocht iets wat beter te combineren was met de schooltijden van drie zoons op de basisschool. Als klant kwam ik al jaren met veel plezier bij Heppie! Vooral de sfeer in de winkel vond ik altijd erg prettig. Wat een cadeau om daar nu zelf te kunnen werken. Ik ben blij met deze groene werkplek, fijne collega’s en geniet van contact met jullie in de winkel! Naast het werk in de winkel, geef ik (theater)trainingen en speel ik bij een kindertheatergroep. Verder ben ik dol op koffie, wandelen, cultuur snuiven en verstoppertje doen met mijn kids. Graag tot ziens in de winkel!”

Heike

“Hoi! Ik ben Heike. Ik woon nu bijna een jaar op een gezellig plekje in Zwolle samen met man en dochters. We klussen er wat af, of eigenlijk klust mijn man vooral en vul ik de ruimte met tweedehands vondsten. Fan van Heppie! en ervan overtuigd dat we niet alles nieuw, meer en perfect hoeven willen. Een goede sfeer vind ik daarbij heel fijn en dat is nou net wat zo heerlijk is aan het werken bij Heppie!”

Wilma

“Mijn naam is Wilma. Een aantal jaar geleden ben ik gestart met een eigen lijn voor kleding en accessoires onder de naam FOSS. Mijn collectie kwam in de verkoop bij Heppie! Daardoor kwam het balletje aan het rollen, waardoor ik inmiddels alweer een tijdje werkzaam ben bij Heppie! Ik heb het hier enorm naar mijn zin. In mijn vrije tijd hou ik van leuke dingen doen met mijn gezin, creatief bezig zijn, sporten, en gezellig samen zijn met familie en vrienden. Tot ziens in de winkel!”

Remy

“Hoi! Mijn naam is Remy en ik maakte een jaar of 10 geleden voor het eerst kennis met Heppie! Ik verkocht vintage meubels en accessoires en ook bij Heppie! stonden mijn vondsten in de winkel. Steeds vaker hielp ik ook zelf in de winkel. Na een paar jaar iets anders te hebben gedaan, kwam Heppie! ineens weer op mijn pad. Nu werk ik vooral achter de schermen en help ik met de website, mail, het inplannen van afspraken etc. In mijn vrije tijd doe ik graag yoga, zoek ik de natuur op, zing ik en breng ik tijd door met mijn gezin, familie en vrienden.”