Inbrengen

Wil jij geld verdienen aan de kinder- en positiekleding die bij jullie in de kasten ligt? Dat kan bij Heppie! Jij brengt de mooiste (positie)kleding, speelgoed en boeken. Wij verkopen ze voor je. En jij ontvangt een deel van de opbrengt! “Jij blij, wij blij, samen Heppie!”

HOE WERKT HET?

Op afspraak kan jij spullen inbrengen. De agenda staat altijd erg vol. Om iedereen gelijke kansen te geven een afspraak te kunnen maken, plannen wij per half jaar en geldt: vol is vol.

Herfst en winter

Herfst- en winterkleding nemen wij in van juli tot en met december.

De eerste zaterdag van de meivakantie kan je een afspraak maken om herfst- en winterkleding in te leveren. Vanaf zaterdag 22 april 2023 10:00 uur kan je een mail sturen naar info@heppiezwolle.nl. Op volgorde van binnenkomst van de mails plannen wij je voor een bepaalde week. In die week ben je van dinsdag tot met vrijdag welkom om je spullen te brengen tijdens de openingstijden. Check altijd even de actuele openingstijden op de website.

Voorjaar en zomer

Voorjaar- en zomerkleding nemen wij in van januari tot en met juni.

De eerste zaterdag van de kerstvakantie gaat de agenda open voor iedereen die een afspraak wil om voorjaar- en zomerkleding in te leveren. Vanaf zaterdag 23 december 2023 10:00 uur kan je een mail sturen naar info@heppiezwolle.nl. Op volgorde van binnenkomst van de mails plannen wij je voor een bepaalde week. In die week ben je van dinsdag tot met vrijdag welkom om je spullen te brengen tijdens de openingstijden. Check altijd even de actuele openingstijden op de website.

SPEELGOED, BOEKEN EN ANDER KINDERSPUL

Voor de inbreng van speelgoed, boeken en allerhande benodigdheden hoef je geen afspraak in te plannen, maar mail of bel van tevoren om te vragen of er op dat moment ruimte is voor inname.

WAT NEMEN WIJ IN?

 • Kinderkleding in de maten 44 tot 176 en groter… XXS, XS, S (geen sokken & ondergoed);
 • Positiekleding in de maten XXS tot en met XXL;
 • Speelgoed;
 • Boeken;
 • Tassen;
 • Schoenen en laarzen;
 • Andere kinderspullen (slaap/trappelzakken, wasbare luiers, draagzakken, kruiken etc.).

MERKEN

Wij verkopen die kinderkleding die in de “doorsnee” kinderkast ligt dus ja, ook Hema, Zara, Mango, H&M, C&A, Europe Kids, WE, Scapino. Maar alleen in perfecte staat! Artikelen van Zeeman, Wibra, Primark, Action, Lidl, Aldi en soortgelijke labels nemen wij NIET in.

CONDITIE VAN DE INBRENG

Bij Heppie! verkopen wij positie- en kinderkleding, schoenen, speelgoed, boeken en tassen die er nog erg mooi uitzien. Bekijk de items die je wilt inbrengen van tevoren heel kritisch. Breng alleen die items die schoon, fris, eigentijds, kreukloos en in perfecte staat zijn. Vergeet ook de zakken niet te controleren. Schoenen en laarzen moeten van binnen en buiten schoon zijn (ook de zolen). Kleding mag niet ouder dan twee jaar zijn (m.u.v. tijdloze items). Vind je het uitzoeken van de spullen lastig? Stel jezelf de vraag of je het zelf nog zou kopen in de staat waarin het verkeerd. En ja, het kan best lastig zijn om de spullen van je eigen kinderen uit te zoeken…

HOE BRENG JE JE SPULLEN IN?

 • Op afspraak;
 • In een stevige shopper of tas. Géén vuilniszakken, dozen, kratten, boxen of shoppers in groot formaat;
 • Maximaal 1 shopper per afspraak inleveren;
 • Doe een briefje met je NAW-gegevens in de tas;
 • Alles gecontroleerd en in perfecte staat!

VERKOOP EN TEGOED

Je inbreng wordt na ongeveer 2-3 weken uitgezocht. Die items die wij denken te kunnen verkopen nemen we in, labelen we en hangen we in de winkel. Wat we niet innemen kun je retour krijgen. Geef dit dan aan bij inbreng. Heppie! bepaalt de verkoopprijs. Kleding hangt minimaal 8 weken in de winkel. Mocht het niet verkopen dan kan het NIET retour, maar gaat het naar het goede doel. Na verkoop ontvang je 40% de verkoopprijs. Het tegoed kan je besteden in de winkel of laten uitbetalen. Bedragen boven 50 euro kunnen we per bank overmaken. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opvragen van je tegoed. Je ontvangt geen bericht na verkoop van items. Na één jaar vervalt het tegoed.

Nog vragen? Kom langs in de winkel, bel, mail of stuur ons een berichtje via Whatsapp!