gebruikt

Speelgoed

Kinderkleding

Sportkleding

Verkleedkleren

Positiekleding

Schoenen

Kinderbenodigdheden

Boeken

 

openingstijden

 

Dinsdag t/m Vrijdag:

09.00-17.00

 Zaterdag:

10.00-17.00 

 Gesloten op:

27 april (koningsdag)

5 mei (bevrijdingsdag)

25 mei (hemelvaartsdag)

22 juli - 14 augustus (zomersluiting)

Heppie! nieuws april 2017

Zomer!

De winkel hangt vol met zwierige zomerjurken, stoere korte broeken, handige teva’s, zomerse zwangerschapskleding en goede schoenen. Natuurlijk is er ook genoeg speelgoed en staat de boekenkast lekker vol! Elke dag zoeken we nieuwe inbreng uit en vullen de winkel aan met minstens 100 nieuwe items, zo kunnen we je zo vaak mogelijk Heppie! maken.

Heppie! 5 jaar

De tijd vliegt echt als je het leuk hebt! Morgen, woensdag 19 april vieren wij alweer ons 5 jarig verjaardagsfeestje. Omdat we heel blij zijn met jou als klant trakteren we op heerlijke cupcakejes en geven 20% korting op alle tweedehands items (met uitzondering van het meubilair).

Najaar- en winterinbreng

In de meivakantie starten we met het inplannen van de afspraken voor het najaar/winter. Vanaf zaterdag 22 april kan je voor een afspraak mailen naarinfo@heppiezwolle.nl of in de winkel een afspraak maken.

Om te zorgen voor een evenwichtige inname van de verschillende kledingmaten horen we graag welke maat je wil brengen. Zou je dit willen vermelden bij het maken van de afspraak? We plannen de afspraken in vanaf half juni, je ontvangt van ons een bevestiging via de mail. In verband met de verwachte drukte kan het even duren voordat je antwoord ontvangt.

Onze spelregels

We willen je vriendelijk vragen om onze voorwaarden door te nemen voor je inbrengafspraak. Dit zorgt voor een snellere verwerking en verkoop van je spullen en voorkomt teleurstellingen. De belangrijkste lichten we hieronder uit, op www.heppiezwolle.nl vind je ze allemaal onder het kopje spelregels:

- we nemen maximaal 4 dozen/tassen in, meer inbreng kunnen we helaas niet aannemen in verband met de opslag en verwerkingstijd

- broekjes in maat 56-74 blijven we in beperkte mate innemen. Dit in verband met het overschot aan (spijker)broekjes die we in deze maat binnen krijgen

- we nemen geen kleding in van Primark, Wibra en Zeeman

- inleveren betekent dat je akkoord bent met onze voorwaarden

Openingstijden tijdens feestdagen en vakantie

 Dit jaar zijn we gesloten op:

- donderdag 27 april (Koningsdag)

- vrijdag 5 mei (Bevrijdingsdag)

- donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag)

- zaterdag 22 juli tot en met 14 augustus (zomervakantie) 

 

We wensen je een hele zonnige zomer!

 

 

 

 

  

nieuw

Heppie! Helpt!

Onze niet verkochte kinderspullen krijgen een goede bestemming bij de kledingbank Zwolle.