gebruikt

Speelgoed

Kinderkleding

Sportkleding

Verkleedkleren

Positiekleding

Schoenen

Kinderbenodigdheden

Boeken

 

openingstijden

 

 

 

Openingstijden Heppie!

Ma GESLOTEN

Di 09:00-17:30 uur   

Woe 09:00-17:30 uur

Do 09:00-17:30 uur

Vr 09:00-17:30 uur

Za 10:00-17:00 uur

Spelregels 

Om meer mensen de mogelijkheid te geven spullen in te leveren gaat er iets veranderen in de spelregels. De hoeveelheid items die je kunt inbrengen gaan we beperken.

Vanaf de lente en zomer inbreng 2021 kun je 1 shopper inleveren! (uitzonderingen daargelaten) De reden waarom we 1 shopper hanteren is dat we meer mensen kunnen inplannen en dat je zelf een goede selectie maakt van wat je inbrengt bij Heppie!

Breng de inbreng niet meer in dozen. Wij vragen je de eerste selectie dus zelf te doen. Controleer de items die je wilt brengen op vlekken en andere gebreken. Kleding ouder dan 2 jaar nemen we in principe niet in.

 

Corona heeft ons behoorlijk in de ban gehad de afgelopen periode. In onze winkel blijft het goed op elkaar letten en afstand houden van belang. Houd rekening met elkaar, blijf gezond, en tot in de winkel!

We hopen dat we gauw weer open kunnen en jullie in het nieuwe jaar 2021 gaan zien in de winkel!Afscheid en nieuwe samenwerking 

Na een mooie samenwerking van 8!! jaar werd het voor Christel tijd om nieuwe uitdagingen buiten Heppie! te zoeken en heeft zij inmiddels afscheid genomen. Samen kijken we trots terug op wat wij neergezet hebben: een prachtige winkel waar tweedehands en nieuw op een frisse manier samenkomen! 

Met het afscheid van Christel zijn Suus en Swaan een nieuwe samenwerking aangegaan! Vol energie en plannen zetten wij de winkel samen voort. Wij hebben zin in de Heppie! toekomst die voor ons ligt! 

 

 

 

  

nieuw

Heppie! Helpt!

Onze niet verkochte kinderspullen krijgen een goede bestemming bij De Weggeefwinkel en  Het Hoefijzer