gebruikt

Speelgoed

Kinderkleding

Sportkleding

Verkleedkleren

Positiekleding

Schoenen

Kinderbenodigdheden

Boeken

 

openingstijden

Maandag:

11.00-17.30 

Dinsdag t/m Vrijdag:

09.00-17.30

 Zaterdag:

10.00-17.00 

 Gesloten op:

Eerste en Tweede kerstdag

1 en 2 januari

Heppie! nieuws november 2017

 

Herfst-winterkleding elke dag aangevuld

Elke dag komen er meer dan 5 tassen met nieuwe inbreng in de winkel te hangen. We selecteren met zorg en plezier de leukste tweedehands items voor je. Samen met jou als inbrenger en vaste klant verkleinen we de afvalberg en geven spullen een tweede kans, dat geeft een heel goed gevoel! Het uitzoeken van inbreng is een tijdrovend maar vooral heel erg leuk klusje waar we blij van worden. Doordat we dit zorgvuldig willen doen is er geen plek voor tussentijdse inbreng. Het is dus zaak om al je spullen in 1 afspraak in te leveren. Ook winterjassen kan je vanaf nu niet meer nabrengen.

 

Afspraken voorjaars-zomerkleding

Vanaf zaterdag 23 december gaan we de afspraken inplannen voor het brengen van de voorjaars-zomerkleding. Vanaf zaterdag 23 december kan je mailen of even langskomen voor het inplannen van de afspraak (dus nog niet gelijk je spullen meenemen ;)). Op verzoeken die voor 23 december binnen komen kunnen we helaas niet reageren. Door de feestdagen kan het wat langer duren voordat je een antwoord krijgt op je mail. Wees gerust, we plannen in op volgorde van binnenkomst. Lees altijd goed de spelregels op onze site door voordat je spullen komt brengen, dit voorkomt teleurstellingen. We nemen maximaal 4 tassen of dozen in.

 

Extra Heppie! met ruimere openingstijden

Wij gaan een dag extra open en we verruimen onze openingstijden! Vanaf 6 november kan je ook op de maandag bij Heppie! terecht. We zijn vanaf dan elke maandag geopend van 11.00 tot 17.30 uur. Op dinsdag tot en met vrijdag zijn we een half uur langer open tot 17.30 uur.

Zo hopen we je nog vaker blij te maken! Om dit te vieren ontvang je op maandag 6 november, de eerste maandag dat we open zijn, 10% korting op alle tweedehands items.

 

Sinterklaas in Assendorp

Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas weer onze straat bezoeken. Om dit nóg leuker te maken zorgen wij voor een chocostand voor de winkel waar je lekker chocolademelk kan drinken en alle lekkere Tony Chocolonely kan proeven en natuurlijk meteen kan kopen voor thuis. Voor 2 chocoladeletters betaal je slechts €7,50 op deze feestelijke dag.

 

 

Openingstijden kerstvakantie

In de kerstvakantie zijn we beide weken geopend van woensdag tot en met zaterdag. We zijn gesloten op 1ste en 2de kerstdag (maandag 25 en dinsdag 26 december) en op maandag 1 en dinsdag 2 januari.

 

 

 

 

 

  

nieuw

Heppie! Helpt!

Onze niet verkochte kinderspullen krijgen een goede bestemming bij de kledingbank Zwolle.