gebruikt

Speelgoed

Kinderkleding

Sportkleding

Verkleedkleren

Positiekleding

Schoenen

Kinderbenodigdheden

Boeken

 

openingstijden

Openingstijden Heppie! 

Vanwege de coronamaatregelen zijn we tijdelijk tot 17:00 geopend

 

Ma GESLOTEN

Di 09:00-17:00 uur 

Woe 09:00-17:00 uur

Do 09:00-17:00 uur

Vr 09:00-17:00 uur

Za 10:00-17:00 uur

Spelregels

 

 

Op de eerste zaterdag van de kerstvakantie plannen we de afspraken voor inbreng van zomerkleding.

Op de eerste zaterdag van de meivakantie plannen we de afspraken voor winterinbreng.

(Dit gaat om het inplannen van een afspraak, je kan dan niet je kleding komen brengen. We behandelen alleen mail vanaf 10.00 uur, eerder mailen heeft geen zin.)

 

Wat neemt Heppie! in:

 • Modieuze kinderkleding (niet ouder dan 2 jaar) in maat 44 t/m maat 176. De kleding moet netjes aangeleverd worden en heel en schoon zijn. (Wij nemen geen ondergoed, rompers en sokken en/of kleding van goedkope ketens als Zeeman of Primark in.) 

 • Kinderschoenen: alleen zo goed als nieuw, eerste loopschoentjes of wasbare schoenen en leren en/of wollen slofjes. 

 • Sportkleding

 • Verkleedkleren

 • Duurzaam speelgoed. Bijvoorbeeld: Houten speelgoed, Fisher-Price, Duplo, Playmobil, Lego (Lego dient in elkaar gezet aangeleverd te worden, electrisch speelgoed voorzien van werkende batterijen). We nemen geen knuffels/pluche in.

 • Kinderboeken (geen Action/kruidvat boeken)

 • Fietsstoeltjes en accessoires                                                                                                               

 • Zwangerschapskleding

Alles dient van goede kwaliteit, compleet en in uitstekende staat te zijn!


Inbreng

 • Inbrengen kan alleen op afspraak, tijdens openingstijden van de winkel.

 • Maximaal 1 shopper en deze graag voorzien van naam en adres

 • Niet ingenomen spullen gaan naar het goede doel of kunnen retour worden gehaald. Niet ingenomen kleding dient binnen 2 weken na melding opgehaald te worden, anders vervalt het alsnog aan het goede doel.

 • Heppie! bepaalt de verkoopprijs. Wij doen ons uiterste best om de spullen voor je te verkopen.

 • Bij verkoop ontvang je 40% van de verkoopprijs.

 • De spullen worden ongeveer 8 weken te koop aangeboden.

 • Niet verkochte spullen worden NIET worden geretourneerd maar vervallen aan het goede doel.

 • Het tegoed kan je opvragen en ophalen tijdens winkeltijden.De inbrenger is verantwoordelijk voor het opvragen van het tegoed. In overleg wordt afgesproken hoe dit uitbetaald wordt (contant/overboeking). Na 2  jaar vervalt het tegoed.

 • Aan het eind van het seizoen, of na 8 weken, kan de tweedehands kinderkleding worden afgeprijsd. Het is mogelijk dat spullen tijdelijk afgeprijsd worden i.v.m. een kortlopende actie.

 • De spullen blijven jouw eigendom. Ze staan en hangen voor eigen risico in onze winkel. Heppie! is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade. Uiteraard nemen wij maatregelen om dit te voorkomen.

 • Tweedehands en nieuwe artikelen kunnen binnen 7 dagen geruild worden.

 

Privacy Reglement (AVG)

 

Heppie! doet er alles aan om jouw privacy te waarborgen.


Wat registreren wij en waarom?

Bij inbreng registeren wij je N.A.W. gegevens, telefoonnummer en emailadres

Dit doen we om te kunnen controleren of we de juiste persoon tegenover ons hebben bij het opvragen van het tegoed en om je te kunnen bereiken bij eventuele vragen en/of opmerkingen over je inbreng.

 

Van de spullen die je brengt wordt de maat, het merk en een omschrijving vastgelegd. Als je wil dat we je tegoed per bank overmaken dan registreren we ook je IBAN-nummer.

 

Je emailadres gebruiken we ook voor het versturen van onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van nieuwe inbrengmomenten. Digitale nieuwsbrieven worden altijd persoonlijk gestuurd en je email adres wordt nooit openbaar gemaakt. Uiteraard kan je de nieuwsbrief stopzetten indien je geen mail wil ontvangen.

 

Alleen Heppie! heeft toegang tot je gegevens. Je kan niet zelf inloggen in ons klantsysteem. Natuurlijk mag je altijd inzage vragen in ons systeem zodat je weet wat er is ingevoerd.

 

Heb je een klacht over hoe wij omgaan met je gegevens meld dit dan eerst via ons op info@heppiezwolle.nl. Vind je dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen dan kan je een klacht indienen bij de autoriteit persoonsgegevens.


Verwijdering van je gegevens en bewaartermijn

Wil je als inbrenger uit het Klantsysteem verwijderd worden dan kan je een email sturen naar info@heppiezwolle.nl Wij zullen je gegevens dan zo spoedig mogelijk verwijderen. Heb je 2 jaar geen kleding ingebracht en ontvang je geen digitale nieuwsbrief, dan worden je gegevens automatisch uit het Klantsysteem verwijderd.

 

Tussen Heppie! en de leverancier van het Klantsysteem is een verwerkingsovereenkomst opgesteld en opgenomen in de Algemene Leveringsvoorwaarden.

 

Vermoed je een datalek dat wordt veroorzaakt door ons systeem meld dit dan z.s.m. Andersom zullen wij jou op de hoogte stellen als wij een datalek vermoeden.


Als je spullen bij ons inbrengt voor de verkoop betekent dit dat je akkoord gaat met onze spelregels en met dit privacy reglement.

 

nieuw

Heppie! Helpt!

Onze niet verkochte kinderspullen krijgen een goede bestemming bij De Weggeefwinkel en  Het Hoefijzer