gebruikt

Speelgoed

Kinderkleding

Sportkleding

Verkleedkleren

Positiekleding

Schoenen

Kinderbenodigdheden

Boeken

 

twitter

openingstijden

Openingstijden Heppie! 

Vanwege de coronamaatregelen zijn we tijdelijk tot 17:00 geopend

 

Ma GESLOTEN

Di 09:00-17:00 uur 

Woe 09:00-17:00 uur

Do 09:00-17:00 uur

Vr 09:00-17:00 uur

Za 10:00-17:00 uur

Wie zijn wij?

Wij zijn Swaan Blaauw en Christel Liesveld. Wij wonen in de gezellige wijk Assendorp in Zwolle en zijn allebei moeder van 2 kinderen.

Door de komst van onze kinderen kwamen we in een nieuwe wereld vol (dure) kinderspullen terecht. Dat kan anders én beter vinden wij. Kinderen groeien en ontwikkelen zich snel, soms zo snel dat al die mooie spullen nauwelijks gebruikt worden. Wij vinden dat deze spullen een tweede kans verdienen, waarom wegdoen als iemand anders er nog veel plezier aan kan beleven?

Een nieuwe eigenaar voor de spullen en geld voor de inbrenger, een win-win situatie.

Wij kopen natuurlijk ook graag nieuwe artikelen voor onze kinderen, dingen die onderstrepen hoe leuk ze zijn. Dit doen we bij voorkeur met duurzame, unieke spullen. Ons assortiment nieuwe spullen sluit aan bij de gedachten van duurzaam en bewust leven. Handgemaakt en uniek, met oog voor detail, daar worden wij blij van! Zo leveren wij een bijdrage aan een vrolijke wereld.

Hoe werkt Heppie! voor jou?

Je kan bij ons je gebruikte kinderspullen inleveren, hiervoor maken we graag een afspraak met je. Wij selecteren alles op een later tijdstip, daarom de tas graag voorzien van naam, adres, telefoonnummer, email en bankrekeningnummer.

We doen er alles aan om de ingebrachte artikelen voor je te verkopen. Aan het eind van het seizoen hebben wij een uitverkoop. Mochten je spullen niet worden verkocht dan gaan ze naar het goede doel.

Klik op onze spelregels voor de voorwaarden die wij hanteren.nieuw

Heppie! Helpt!

Onze niet verkochte kinderspullen krijgen een goede bestemming bij De Weggeefwinkel en  Het Hoefijzer